Over deze website

Ik ben Martin (1972) en “Kak, ik heb een burnout” (voorheen “Kut, ik heb een burnout” maar sommige mensen durfden die linkjes niet te delen of mochten dat niet van hun baas) is mijn persoonlijke blog over het ontstaan en het verloop van mijn burnout. Ik schrijf mijn persoonlijke, waargebeurde ervaringen. Ook geef ik mijn persoonlijke meningen, die soms niet genuanceerd zijn.

Ik plaats soms links naar produkten of websites. Dat zijn puur informatieve links, en géén advertenties. Ik krijg er dus niet voor betaald.

De advertenties op de site zijn van Google AdSense en zijn bedoeld om de hostingkosten te betalen. Bekijk hier het privacybeleid.

Ik hoop dat mensen zowel mét als zonder burnout wat zullen hebben aan mijn blog. Ik schrijf hem ook voor mezelf, om over een paar jaar nog eens te kunnen lezen hoe het ook alweer was.

Alle content en foto’s: © 2018-2024 kakikhebeenburnout.nl