Veelgestelde vragen

Waarom de titel “Kak, ik heb een burnout”?

Een burnout is kak en dat mag gewoon gezegd worden. Leuk om af en toe het positieve er van in te zien maar zo voelt het niet. Er is vrijwel nergens een weblog, boek of influencer te vinden die gewoon zegt dat een burnout klote is dus doe ik het zelf maar.

Zijn alle verhalen die je schrijft echt gebeurd?

Ja, alles is echt gebeurd. In sommige verhalen laat ik details weg omdat ze anders te lang worden. Soms verander ik de volgorde omdat sommige dingen tegelijkertijd met andere gebeurtenissen plaatsvinden en het dan niet meer te volgen is voor de lezer.

Maak je alle foto’s zelf?

Ja, alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt en copyright © kakikhebeenburnout.nl.

Je publiceert regelmatig een blog. Dan kan je toch ook gewoon werken?

Ik schrijf twee keer per week een half uur aan mijn blog. Langzaam schrijf en corrigeer ik de blogposts. Als het niet gaat dan stop ik weer. Daarom loopt mijn blog ook vier tot zes maanden achter op de werkelijkheid. Sommige mensen denken dat een blog bijhouden een fulltime baan is of dat je de hele dag bezig bent met het bloggen en alles daar omheen. Dat is niet het geval. Ik heb gelukkig voldoende energie om er een paar keer per week aan te werken.

Ik heb zelf een burnout en veel vragen, kan je mij helpen?

Je kan altijd contact opnemen via de contact pagina of via Instagram. Ik kan echter niet iedereen antwoorden geven of helpen. Ik snap dat je soms wanhopig kan zijn en jouw specifieke vraag niet op het internet kan vinden. Ik kan je wel alvast één troost geven: hoe vreemd je vraag ook is, ga er maar vanuit dat het gewoon bij je burnout hoort en vanzelf over zal gaan. Dat is mijn ervaring van de afgelopen jaren.

Ga altijd naar de huisarts bij gezondheidsproblemen.